زمان آماده سازی مواد اولیه برای تهیه این پیتزا حدود 20 دقیقه می باشد.
زمان پخت این دستور پیتزا حدود 20 دقیقه محاسبه شده است.
می توانید این غذا را در وعده شام و ناهار میل کنید.
مقدار آرد مورد نیاز با توجه به بافت خمیر تعیین می شود.
. در صورت تمایل می توانید کمتر از پنیر استفاده کنید اما دقت کنید که مواد پیتزا از یکدیگر جدا نشوند و کاملا به خمیر نچسبند.
در صورت تمایل می توانید به جای گوشت چرخ کرده از پروتئین های دیگر استفاده کنید یا اصلا از پروتئین حیوانی استفاده نکنید.
مواد لازم برای خمیر پیتزا
تخم مرغ 2عدد
شیر
1 پیمانه
پودر خمیرمایه
1 قاشق مرباخوری
روغن مایع
یک چهارم پیمانه
ارد
کافی
نمک
خیلی کم
مواد لازم برای پیتزا
پنیر پیتزا مخلوط
دو پیمانه
پیاز خرد شده
1 x
گوشت چرخ کرده
150 گرم
قارچ
2 تا 3 عدد
فلفل دلمه ای رنگی خرد شده
2 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی پر شده
یک قاشق مرباخوری
سس گوجه
2 قاشق غذاخوری
آویشن، نمک و فلفل
کافی
دانه ذرت و زیتون
برای تزئین
مراحل پخت پیتزا رستورانی در فر خانگی
ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی بریزید و سپس شیر را اضافه کنید. روغن مایع و مقداری نمک به آنها اضافه کنید و خوب هم بزنید.
بکینگ پودر و آرد را به آرامی اضافه کرده و همه مواد را با دست مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست آید. (خمیر نباید به دست بچسبد.)
خمیر آماده شده را به مدت دو ساعت در ظرف در بسته در جای گرم قرار دهید تا حجم و پف کند.
فر داتیس را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
بعد از آماده شدن خمیر، ظرف یا تابه پیتزا را با کمی روغن چرب کنید و خمیر را با وردنه پهن کنید (قبل از پهن کردن خمیر روی سطح مورد نظر کمی آرد بریزید تا خمیر به سطح نچسبد). سپس خمیر پیتزا را اضافه کنید. در ظرف مورد نظر پهن کنید و در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا نیم پز شود.
گوشت را چرخ کرده و پیاز خرد شده را اضافه کرده و کمی روغن تفت دهید. (اگر می خواهید گوشت پیتزا کاملا پخته شود، می توانید کمی آب در تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به مرور زمان گوشت کاملا پخته شود و آب آن کاملا تبخیر شود.) پس از تغییر رنگ گوشت، گوجه فرنگی پوره شده را اضافه کنید و سپس آویشن، نمک و فلفل را به گوشت اضافه کنید و مواد را با حرارت ملایم تفت دهید تا گوشت ها کاملا بپزند.
سس کچاپ را روی شیرینی پفکی آماده شده بریزید و سطح خمیر را با آن بپوشانید تا سس در تمام سطح پنیر پخش شود. سپس تمام مواد را روی خمیر پیتزا بریزید تا تمام سطح پیتزا پر شود (فراموش نکنید که تخم مرغ های داخل فلفل دلمه ای را کاملا فشار دهید تا وارد غذا نشود) و در نهایت سطح روی پیتزا را بپوشانید. پنیر پیتزا برای زیباتر شدن پیتزا و تزیین آن می توانید از کمی زیتون و ذرت نیز استفاده کنید (برای تزیین پیتزا از قارچ هم استفاده می شود).
حالا پیتزا را به مدت 20 دقیقه در فر با دمای 180 درجه قرار دهید تا پیتزا طلایی شود اما مراقب باشید سطح پیتزا نسوزد.
پیتزای شما آماده است، حالا می توانید آن را به هشت قسمت تقسیم کرده و با سس دلخواهتان (ترجیحاً سس کچاپ) میل کنید. نوش جان!
کیک را با فر برقی یا فر گازی بپزید
نکاتی برای پخت کیک اسفنجی در فر برقی
نکات طلایی برای خوشمزه تر کردن پیتزا
برای طلایی شدن سطح پیتزا می توانید در چند دقیقه آخر آماده سازی فر را گریل کنید اما مراقب باشید روی پیتزا نسوزد.
می توانید به جای خمیر مایه از بکینگ پودر هم استفاده کنید تا طعم و حالت بهتری به پیتزا بدهد.
به جای روغن مایع می توانید از روغن جامد ذوب شده یا روغن زیتون استفاده کنید که عطر و طعم بی نظیری دارد.
برای لذیذتر شدن پیتزا می توانید پس از انجام تمام مراحل ذکر شده به مدت 20 دقیقه به مخلوط استراحت دهید و سپس در فر قرار دهید تا نان پیتزا ترد و خوشمزه تر شود.
حتما به مقداری آرد به خمیر اضافه کنید تا خمیر پیتزا هنگام ورز دادن به دست نچسبد و به راحتی ورزیده شود. به طور کلی می توان گفت که تقریباً دو و نیم لیوان تا سه لیوان آرد سفید می تواند مقدار مناسبی باشد، اما باید به نوع آرد توجه کرد زیرا میزان جذب آردهای مختلف متفاوت است و میزان جذب هر آرد متفاوت است. می تواند به کار رود.
در صورت تمایل می توانید به جای گوشت از سوسیس و کالباس استفاده کنید. می توانید از ترکیب گوشت و سوسیس نیز استفاده کنید.
در انتخاب سس می توانید به دلخواه عمل کنید و از سسی که دوست دارید با ذائقه خود استفاده کنید.
می توانید پنیر پیتزا و موادی که تهیه کرده اید را به صورت لایه لایه روی خمیر بریزید تا قطر پیتزا بیشتر شود و طعم آن جذاب تر شود.
برای تزیین سطح پیتزا بهتر است از زیتون های حلقه حلقه شده استفاده کنید.
برای کسب اطلاعات بیشتر با 09122936347 تماس بگیرید
دیدگاه خود را بنویسید